<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481654458701890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HowardsHome Blog

Toptalent en Employee Advocacy

Door Léontine de Koning op 6 september 2016 in Marketing

De vraag naar toptalent neemt toe en daarmee de concurrentie onder recruiters ook. Het vinden van nieuw talent en het behouden van het al aanwezige talent wordt steeds lastiger. Dit probleem komt zowel bij intern als extern werven voor. De komende jaren verwacht 69% van de recruiters dat de onderlinge concurrentie nog verder stijgt.

In het verleden concurreerden organisaties door gunstigere primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Tegenwoordig zijn er andere manieren om onderscheidend te zijn en talent aan te trekken en te behouden.

Lees Meer

De rol van sales triggers in prospecting en lead management

Door Fred van Dijk op 29 augustus 2016 in Sales

Een voorbeeld uit de praktijk

In het nieuws verschijnt een bericht dat een relatie van mij een directiefunctie krijgt bij een toonaangevende financiële dienstverlener. Zo'n bericht komt bij mij automatisch binnen omdat deze organisatie op onze prospectlijst staat. Naast onze klanten volg ik een flink aantal prospects en leads waarvan we verwachten dat onze diensten voor hen werkelijk waarde toevoegen. 

Lees Meer

Laat sales triggers voor je werken. Zorg voor een systeem

Door Fred van Dijk op 23 augustus 2016 in Sales

Ik ben altijd alert op sales triggers. Maar hoe laat ik die sales triggers voor mij werken en ze niet zorgen voor een onmogelijke hoeveelheid werk? Ik heb een systeem!

Er zijn een aantal internationale oplossingen zoals FirstRain en Mattermark. Maar deze zijn vooral gericht op de VS en internationale content. Hierin vind je geen Sales Triggers uit de Nederlandse markt.

Ik zocht een oplossing met daarin alle Sales Triggers over Nederlandse organisaties, mét een koppeling naar onze CRM omgeving, Salesforce. M.a.w. de informatie die ik nodig heb op de plek waar ik het nodig heb. Voor mij dé ultieme samensmelting.

Lees Meer

Koud bellen is dood: 8 manieren om als verkoper wel succesvol te zijn!

Door Fred van Dijk op 18 augustus 2016 in Sales

Koud bellen was tientallen jaren de normaalste zaak van de wereld. Het was dé manier om aan nieuwe leads te komen. Klanten kwamen zo aan informatie over nieuwe producten en diensten.
 
De technologische revolutie veranderde alles. Prospects gaan zelf op zoek naar  informatie. Ze bekijken bedrijfspagina´s, reviews, feedback, alternatieven en besluiten zelf of ze in contact willen komen. Storende ´verkooptelefoontjes´ accepteren ze niet meer.  

Lees Meer