De ROI van Sales Triggers (Infographic)

Geplaatst door Léontine de Koning op 29 november 2017 in Sales

Het monitoren van mogelijke sales triggers over bedrijven op sociale media, websites en via zoekmachines is een heel tijdrovende manier van prospecten. Sales Triggers ondersteunt je in dit proces door je te helpen leads te identificeren met behulp van data driven prospecting en watchlists. 

Omzet verhogen, kosten verlagen

Met Sales Triggers monitor je duizenden bronnen en bedrijven. Bedrijven die voor jou belangrijk zijn kun je als accounts opslaan in persoonlijke en gedeelde watchlists. Hierdoor kun je in 1 oogopslag zien wat er speelt bij jouw accounts en prospects.

Bespaar voortaan 39% zoektijd op het het vinden van relevante informatie over jouw prospects en klanten. Ontdek nieuwe prospects en monitor concurrenten. 

De voordelen van Sales Triggers

In onderstaande infographic staat de ROI van Sales Triggers weergegeven. Zelf de voordelen ervaren die je uit Sales Triggers kunt halen? Vraag een gratis proefaccount aan.

Klik om te vergroten

 

Over de auteur

Léontine, met een streepje op de e, is Marketing en Sales Consultant bij HowardsHome en blogt op zowel HowardsHome Blog als Curation NL over onderwerpen als account based sales, social selling, inbound sales en marketing, employee advocacy, content marketing en content curation. Je kunt met Léontine connecten op diverse social media en telefonisch benaderen via 030-6083540 (no cold calling please!).

Proefaccount

Vraag een gratis proefaccount aan en ervaar zelf de voordelen van data driven prospecting!

New Call-to-action

Whitepaper

Meer weten over het inzetten van Sales Triggers? Download de whitepaper!

Download de