HowardsHome Blog

Content vinden en verspreiden als een toekomstgerichte informatieprofessional

Door Geertje de Wit op 22 juni 2016 in Informatie & Communicatie


Kennisdelen in je organisatie? 8 tips voor een dynamisch platform

Bedrijven die op een goede manier kennis delen en samenwerken hebben een twee
keer zo grote kans om hun concurrenten voorbij te streven en een hogere omzet te maken. Daarnaast stellen werknemers dat zij dan sneller werken, beter werk afleveren en innovatiever en tevredener zijn. Dit artikel geeft 8 best practices voor succesvol kennisdelen.- Frankwatching

Lees Meer

Waarom zijn API’s zo interessant?

Door René de Vries op 31 mei 2016 in Informatie & Communicatie

API’s zijn niet nieuw, ongemerkt gebruik jij ze al jaren dagelijks. Denk alleen maar aan het printen van documenten via jouw computer. De laatste tijd neemt de belangstelling voor API’s enorm toe.

Lees Meer

Hervormingsplannen, survivaltips en franchisemodellen voor verenigingen

Door Geertje de Wit op 30 mei 2016 in Informatie & Communicatie

Onderstaand een selectie van recent verschenen interessante artikelen voor Informatie en Communicatie Professionals. Wil je deze selecties van content voortaan direct in je inbox ontvangen? Meld je hier aan.

De nieuwe reis van de vereniging: Thought Leadership en Business Development – 2 juni - DNA Congres

Door nieuwe technologieën verandert de markt sneller dan ooit. Leden en klanten komen niet meer vanzelf. Zij maken een meer complexe klantreis door en zijn daarom doorlopend op zoek naar informatie. Je wilt je onderscheiden als vereniging, als ‘thought leader’ laat je zien dat je deze technologieën en ontwikkelingen als geen ander kent en hoe daarmee om te gaan. Content delen en klantgerichtheid zijn daarbij het smeermiddel. Zet medewerkers en leden als ambassadeurs in voor het delen van informatie en wek zo interesse. Met de juiste content en slimme technologie zet u deze interesse om in nieuwe leden en klanten.

Lees Meer

Infobesitas en datasmog. Wat doe je er tegen?

Door René de Vries op 20 april 2016 in Informatie & Communicatie

Ongelooflijk. Ik heb net vijf mailtjes beantwoord en een paar minuten later staan er alweer drie te wachten op een reactie. En dan heb ik nog niet eens over alle berichtjes op Facebook, Twitter en LinkedIn gehad waar ik iets mee moet doen. Waar zal ik beginnen?

Lees Meer