<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481654458701890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HowardsHome Blog

Concurrentievoordeel met Social Selling en Employee Advocacy

Door Léontine de Koning op 10 januari 2017 in Marketing, Sales

Social Selling wordt in veel gevallen geassocieerd met LinkedIn en de Social Selling Index terwijl dat slechts een tool is die Social Selling ondersteunt. Social Selling is een manier van verkopen waarbij je online via sociale kanalen met prospects in contact komt en ze naar een merk (of persoon) toe laat komen door hen van relevante informatie te voorzien. Informatie die de prospect helpt tijdens het aankoopproces. Om potentiële klanten tijdens dit proces echt goed te kunnen helpen is er logischerwijs meer nodig dan één bepaald tool of sociaal kanaal.

Lees Meer

Employee Advocacy Special

Door Fred van Dijk op 13 oktober 2016 in Marketing

Wanneer je alleen content deelt via corporate accounts laat je als marketing afdeling kansen liggen. Steeds meer bedrijven ontdekken dan ook de kracht van de sociale netwerken van hun medewerkers. Het benutten van deze kracht door het inzetten van je medewerkers als ambassadeur noemen we Employee Advocacy. Om je te inspireren heb ik de beste content over dit onderwerp van de afgelopen periode voor je verzameld.

Lees Meer

De ROI van Employee Advocacy

Door Léontine de Koning op 13 oktober 2016 in Marketing

Employee advocacy gaat over het enthousiasmeren, activeren en faciliteren van medewerkers om waardevolle content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Medewerkers laten op deze manier zien dat ze weten waar ze het over hebben en informeren zo eenvoudig hun netwerk over interessante ontwikkelingen. Het is een vorm van communicatie en een steeds belangrijker wordend onderdeel van de sales- en marketingstrategie. 

Lees Meer

Toptalent en Employee Advocacy

Door Léontine de Koning op 6 september 2016 in Marketing

De vraag naar toptalent neemt toe en daarmee de concurrentie onder recruiters ook. Het vinden van nieuw talent en het behouden van het al aanwezige talent wordt steeds lastiger. Dit probleem komt zowel bij intern als extern werven voor. De komende jaren verwacht 69% van de recruiters dat de onderlinge concurrentie nog verder stijgt.

In het verleden concurreerden organisaties door gunstigere primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Tegenwoordig zijn er andere manieren om onderscheidend te zijn en talent aan te trekken en te behouden.

Lees Meer