<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481654458701890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HowardsHome Blog

Sales Triggers: gebruik jij ze al in je werk?

Door Tanja Niemans op 16 mei 2017 in Sales

De afdeling Sales verkoopt meer als zij goed weet wat er speelt bij klanten en prospects. Maar ook voor andere afdelingen levert goed geïnformeerd zijn veel voordelen op. Of het nu is om klanten beter te kunnen adviseren of voor te blijven op ontwikkelingen van concurrenten. Elke afdeling heeft baat bij het volgen van online berichtgeving.

Lees Meer

Betere verkoopresultaten met social selling en gerichte content

Door Ernst Jan Bos (gastblogger) op 25 april 2017 in Sales

Wie zit er eigenlijk nog te wachten op die verkoper die langskomt en voor de zoveelste maal vertelt dat je met hun zaken moeten doen omdat ze de beste zijn en de beste service leveren? En wie zit er tegenwoordig nog te kijken naar eindeloze hoeveelheden nietszeggende tweets of updates op LinkedIn waar we niets aan hebben en dus niet meer lezen? Voelt u zich als prospect wel echt centraal gesteld door de verkopende partij? Nee? En dat terwijl er vandaag de dag juist zoveel meer mogelijk is. Met Social Selling kan je verder komen. Een eigen voorbeeld uit de B2B kant.

Lees Meer

Hoe kom en blijf jij in contact met je doelgroep?

Door Tanja Niemans op 5 april 2017 in Sales

Hoe blijf je in contact met je prospects, leads en klanten? Door het vinden van de juiste haakjes voor een gesprek! Maar hoe kom je hieraan? En hoe neem je dan contact op? Daar vertel ik je alles over in deze blogpost.

Lees Meer

Salesforce World Tour Amsterdam: de klant centraal

Door Léontine de Koning op 13 maart 2017 in Sales

Op donderdag 9 maart vulde de RAI in Amsterdam zich met iedereen die in Nederland ook maar iets te maken heeft met klantcontact, service, sales of marketing. Met maar liefst 7000 registraties is het Salesforce World Tour event wellicht het grootste business-innovatie event in de Benelux. Zeker is dat het groot was en een enorm geoliede show. Naast plenaire sessies, breakouts en workshops, was er ook ruimschoots gelegenheid om te netwerken. HowardsHome was aanwezig op de stand van Olbico en Dun & Bradstreet om daar de nieuwe Sales Triggers app te laten zien.

Lees Meer