<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=481654458701890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HowardsHome Blog

Salesforce Account Insights nu ook voor de Nederlandse markt

Door René de Vries op 13 februari 2017 in Sales

In oktober 2015 introduceerde Salesforce een nieuwe functionaliteit: Account Insights. Hiermee zie je direct wat er voor nieuws is bij je klanten, prospects, partners of concurrenten. Salesforce analyseert het nieuws en Account Insights toont vervolgens alleen relevante artikelen. Zo zijn verkopers goed geïnformeerd over wat er speelt bij hun accounts en over de markten waarin ze actief zijn.

Lees Meer

Het juiste gesprek op het juiste moment!

Door Fred van Dijk op 9 februari 2017 in Sales

Als salesmanager wil je zorgen dat je team een goede en waardevolle gesprekspartner is voor je klanten. Je wilt inspelen hun specifieke behoeftes en hen helpen succesvol te zijn. Je wilt kansen vinden in de markt en blijven scoren bij bekende én bij nieuwe klanten. Je kunt het je niet veroorloven verrast te worden door veranderende omstandigheden, zoals overnames of een verandering binnen de DMU, waardoor je ineens buitenspel staat. Hoe krijg je dat voor elkaar terwijl er zo weinig tijd is en zo veel informatie?

Lees Meer

Beter verkopen door betere Sales Intelligence

Door Fred van Dijk op 8 februari 2017 in Sales

Hoe beter je je klant kent, hoe effectiever je verkoop. Dat is al heel lang zo. De B2B-klant verwacht ook steeds meer van die kennis bij de verkopers die bij hem aan tafel komen (of voordat ze zelfs maar worden uitgenodigd). Technologie in de vorm van Sales Intelligence maakt het gelukkig voor de sales teams wat eenvoudiger om steeds een relevante gesprekspartner te zijn, goed geïnformeerd en waarde toevoegend voor de klant. Zoals we in ons eerste blog al beschreven is voor Account Based Selling gebaat bij de inzet van sales intelligence. In deze post gaan we hier verder op in.

Lees Meer

Persbericht - HowardsHome introduceert Sales Triggers voor Salesforce

Door Léontine de Koning op 7 februari 2017 in Sales

Nederlandse App nu beschikbaar in Salesforce App Exchange

Nieuwegein, 7 februari 2017 – Het Nederlandse bedrijf HowardsHome, specialist in het vinden en selecteren van relevante content en het verrijken en delen hiervan, introduceert een nieuwe dienst voor B2B sales professionals: Sales Triggers.

Met Sales Triggers ontvangen sales en marketing alle relevante signalen uit het nieuws over hun specifieke klanten en prospects direct in hun vertrouwde CRM-omgeving. De dienst komt als eerste beschikbaar op het
Salesforce-platform, waar het volledig geïntegreerd is in de standaard Salesforce werkomgeving van de sales professional. Het product is met onmiddellijke ingang beschikbaar via de Salesforce App Exchange. Deze AppExchange is met meer dan 3000 apps en al meer dan 4 miljoen downloads ’s werelds grootste platform voor zakelijke apps.

Lees Meer